[GHID]Cum sa reuseasca o arma la fierar
[GHID]Cum sa reuseasca o arma la fierar
Dupa cum stiti NU EXISTA hack pentru fierar. Cred ca acest joc este facut dupa o serie de calcule matematice: “Al x-lea player are o sansa de reusita mai mare decat de obicei“, “La ora x, y minute si z secunde, un item reuseste la un anume fierar“. In ziua de azi, exista persoane care cred ca daca fac anumite lucruri (ritualuri, cum imi place mie sa spun) inainte de a da un item la marit. Sau, sa puna itemul pe fierar atunci cand fierarul face ceva.
Mai jos am scris doar cateva “ritualuri“:
Prima data arunci itemul jos si il ridici de 3 ori. Apoi pui vraja kamara (sau cum i-o spune) pe tine si cand fierarul duce mana de 3 ori consecutiv la frunte, pui itemul pe fierar si apesi ok. Ar trebui sa reuseasca… sau nu.
Pui itemul pe fierar si de 5 ori apesi “Nu” iar a 6-a oara apesi “Da“. Si.. ca si sus.. itemul ar trebui sa reuseasca … sau nu.
Pui Blessul pe item si dai de 3 ori “Nu” iar a 4-a oara, apesi “Da“. Atunci cand apesi da, ar trebui sa te afli in miscare. Bineinteles ca itemul ar trebui sa reuseasca… sau nu.
Fierarul din Map2 e mai bun decat cel din Map1 si ar trebui sa mariti itemele doar la fierarul din map2.
Atunci cand e aglomerat pe server, fierarul esueaza.
Deci… sa tragem concluziile:
Ca sansa de reusita:
Fierarul din DT > Fierarul Breslelor > Fierarul din Map2 > Fierarul din Map1
Ca si cost:
Fierarul din DT < Fierarul din Map1 = Fierarul din Map2 < Fierarul Breslelor
Deci.. apelati cu incredere la Fierarul din DT. Bineinteles ca pentru a ajunge la acest fierar, trebuie sa indurati multe. Voi reveni cu un Ghid Metin2 – Cum sa ajungi la Fierarul din DT dar mai tarziu.
Ce “ritual” faceti voi inainte de “va lua ramas bun” de la un item?
Mai jos am scris doar cateva “ritualuri“:
Prima data arunci itemul jos si il ridici de 3 ori. Apoi pui vraja kamara (sau cum i-o spune) pe tine si cand fierarul duce mana de 3 ori consecutiv la frunte, pui itemul pe fierar si apesi ok. Ar trebui sa reuseasca… sau nu.
Pui itemul pe fierar si de 5 ori apesi “Nu” iar a 6-a oara apesi “Da“. Si.. ca si sus.. itemul ar trebui sa reuseasca … sau nu.
Pui Blessul pe item si dai de 3 ori “Nu” iar a 4-a oara, apesi “Da“. Atunci cand apesi da, ar trebui sa te afli in miscare. Bineinteles ca itemul ar trebui sa reuseasca… sau nu.
Fierarul din Map2 e mai bun decat cel din Map1 si ar trebui sa mariti itemele doar la fierarul din map2.
Atunci cand e aglomerat pe server, fierarul esueaza.
Deci… sa tragem concluziile:
Ca sansa de reusita:
Fierarul din DT > Fierarul Breslelor > Fierarul din Map2 > Fierarul din Map1
Ca si cost:
Fierarul din DT < Fierarul din Map1 = Fierarul din Map2 < Fierarul Breslelor
Deci.. apelati cu incredere la Fierarul din DT. Bineinteles ca pentru a ajunge la acest fierar, trebuie sa indurati multe. Voi reveni cu un Ghid Metin2 – Cum sa ajungi la Fierarul din DT dar mai tarziu.
Ce “ritual” faceti voi inainte de “va lua ramas bun” de la un item?
Subiecte similare
» [GHID]Ghid arme 30 Armele de level 30
» [GHID]P la conducere!
» [GHID]Bonusuri PVP
» [GHID]Denumiri
» [GHID]Ninja arc pvm
» [GHID]P la conducere!
» [GHID]Bonusuri PVP
» [GHID]Denumiri
» [GHID]Ninja arc pvm
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum