[GHID]Cum scazi + la iteme!
[GHID]Cum scazi + la iteme!
Salut, in acest ghid va voi prezenta cum sa scadeti plusul unui item.Pergamentul zmeu are sansa de 10% succes in plus sau -20% reusita.Eu am vrut sa cumpar niste pergamente zmeu ca sa scad plusul unor Cutite Epice +3 la +1 pentru ca nu aveam level destul sa le port(83 sau 84 era nevoie pt. cele +3 si eu aveam doar 80).Daca aveti de exemplu 500kk, vedeti o lance solara +8 si aveti doar nivel 86, lancea are 12 tarie 10 semi om 10 critical 10 patrundere si o vinde cu 500kk si doriti s-o cumparati dar nu aveti nivel de ea, va dau un sfat : cumparati-o si incercati s-o upgradati la +9 cu un pergament zmeu care dupa +6 esueaza cu 15% mai mult decat cu blessul normal dar merge cu 10% mai bine(sansa e random ori scade ori urca sansa de succes)asa ca aveti 1 singura sansa la acea solara.
Sunteti sura nivel 86, Platosa Posedata +8, full 6/7, nu gasiti o arma buna de duel si vedeti pe Chat la Striga cum un player vinde o sabie sfanta +8 cu 12 int 10 semi om 10 critic 10 patrundere 20 farmec 10 warrior 5 contra warrior cu 2,5kkk(de exemplu) si ati dori s-o cumparati.Ce faceti?O cumparati sau va uitati cum o ia altcineva?Va dau un sfat!Cumparati-o si folositi pergamentul zmeu sa ii scadeti plusul si dupa faceti-va de cap!Astept ceva critici, nelamuriri sau altceva.
Sunteti sura nivel 86, Platosa Posedata +8, full 6/7, nu gasiti o arma buna de duel si vedeti pe Chat la Striga cum un player vinde o sabie sfanta +8 cu 12 int 10 semi om 10 critic 10 patrundere 20 farmec 10 warrior 5 contra warrior cu 2,5kkk(de exemplu) si ati dori s-o cumparati.Ce faceti?O cumparati sau va uitati cum o ia altcineva?Va dau un sfat!Cumparati-o si folositi pergamentul zmeu sa ii scadeti plusul si dupa faceti-va de cap!Astept ceva critici, nelamuriri sau altceva.
[MOD]Anonym- Moderator
Reputatie : 7
Varsta : 27
Localizare : Maramures
Stare de spirit : :)
Subiecte similare
» [GHID]Cum pui minereuri pe iteme?
» [GHID]Cele mai bune iteme
» [GHID]Ghid arme 30 Armele de level 30
» [GHID]Bonusuri PVP
» [GHID]Denumiri
» [GHID]Cele mai bune iteme